Prodaja dionica tvrtki u vlasništvu države i HZZO-a

Bez autora
Aug 09 2012

Agencija za upravljanje državnom imovinom (Audio) objavila je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dionica četiri trgovačka društava u vlasništvu države i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Rok za podnošenje pisma namjere je 23. kolovoza. Agencija je pozvala potencijalne investitore da iskažu svoj interes dostavom pisma namjere za kupnju 4.930 dionica ili 2,74% temeljenog kapitala tvrtke Croatia-baterije, a nominalna vrijednost ponuđenih dionica je 1,48 milijuna kuna. Na prodaju je ponuđeno i 10.000 dionica ili 15,65% temeljnog kapitala zagrebačke tvrtke Drava, a nominalna vrijednost ponuđenih dionica je 3,8 milijuna kuna. Agencija je pozvala potencijalne investitore da iskažu svoj interes i za 3.069 dionica ili 8,2% temeljnog kapitala zabočke tvrtke Regeneracija netkani tekstil i tepisi, te za 34.319 dionica ili 26,68% temeljnog kapitala tvrtke Vrboska. Nominalna vrijednost ponuđenih dionica Regeneracije je 6,14 milijuna kuna, a Vrboske 10,3 milijuna kuna...

Prodaja dionica tvrtki u vlasništvu države i HZZO-aAgencija za upravljanje državnom imovinom (Audio) objavila je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dionica četiri trgovačka društava u vlasništvu države i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Rok za podnošenje pisma namjere je 23. kolovoza. 

Agencija je pozvala potencijalne investitore da iskažu svoj interes dostavom pisma namjere za kupnju 4.930 dionica ili 2,74% temeljenog kapitala tvrtke Croatia-baterije, a nominalna vrijednost ponuđenih dionica je 1,48 milijuna kuna. 

Na prodaju je ponuđeno i 10.000 dionica ili 15,65% temeljnog kapitala zagrebačke tvrtke Drava, a nominalna vrijednost ponuđenih dionica je 3,8 milijuna kuna. 

Agencija je pozvala potencijalne investitore da iskažu svoj interes i za 3.069 dionica ili 8,2% temeljnog kapitala zabočke tvrtke Regeneracija netkani tekstil i tepisi, te za 34.319 dionica ili 26,68% temeljnog kapitala tvrtke Vrboska. Nominalna vrijednost ponuđenih dionica Regeneracije je 6,14 milijuna kuna, a Vrboske 10,3 milijuna kuna. 

Nakon što Agencija prikupi pisma namjere za kupnju dionica, odlučit će o početnoj cijeni, uvjetima i načinu organizacije postupka javnog nadmetanja. Na postupak javnog nadmetanja bit će pozvani isključivo investitori koji su u roku dostavili pisma namjere, navodi se u pozivu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik